top of page

Vrijwilligers... Help je mee?

Vele handen maken licht werk...

 

 

 

Nog even en dan is het weer zover... Pasar Toko Neba!

 

Alle medewerkers op de Pasar doen dit op vrijwillige basis. Een team van ruim 100 vrijwilligers zet zich elk jaar weer in om van deze dag een groot succces te maken.

 

Dankzij de hulp van deze fantastische mensen kunnen we al vele jaren deze bijzondere dag organiseren. Een dag vol gezelligheid, lekker eten, drinken en entertainment voor de duizenden bezoekers. En voor de ruim honderd vrijwilligers een dag van hard werken, zweten, zere voeten maar ook zeker van gezelligheid, saamhorigheid en positieve energie!

 

En dat alles voor het goede doel, want de volledige opbrengst van de Pasar Toko Neba gaat naar de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia. Wat was het weer een superdag vorig jaar en wat zijn we alle vrijwilligers dankbaar!

 

Dit jaar zal de pasar zijn op zaterdag 24 augustus en ook dit jaar hebben we weer veel vrijwilligers nodig om er samen weer een geweldig feest van te maken.

 

Dus.... Vind je het leuk om (op vrijwillige basis) mee te werken in ons gezellige Pasar-Team?  Geweldig! Want vele handen maken licht werk.

Op- en Afbouw

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers op de dag zelf, maar ook naar de sterke mannen en stoere vrouwen die het leuk vinden om de handen uit de mouwen te steken en te helpen met de op- en afbouw van het terrein. (Opbouw vanaf maandag 19/8 tot en met vrijdag 23/8. Afbouw zondag 25/8 tot en met woensdag 28/8)

Sate-rijgen

Op de pasar kunnen de bezoekers genieten van verschillenden soorten sate. Duizenden stokjes sate moeten hiervoor worden klaargemaakt en doet dan we allemaal zelf met de hulp van vrijwilligers. Help je mee snijden en rijgen? Dit doen we op de donderdagavond voor de pasar. Dit jaar dus op 22 augustus.​

Geef je op en help mee!

Geef je hiernaast op en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kan ook een mailtje sturen naar info@childsupportindonesia.nl. Laat je even in je berichtje weten waarvoor je beschikbaar bent? De dag zelf (24 augustus, de op- en afbouw (zie hierboven) en/of het saterijgen op 22 augustus)

 

 

Wat leuk dat je mee wilt helpen! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

De volledige opbrengst van de Pasar gaat naar kinderprojecten in Indonesië

tukang sate
Happy
EHBO
Sate en snacks
Verkoopkramen
bottom of page