top of page

Parkeren & Route

Pasar Locatie & Route

Pasar Toko Neba wordt jaarlijks gehouden in Ede op het terrein bij de winkel Toko Neba. Pasar Toko Neba wordt georganiseerd door Toko Neba, in samenwerking met stichting Child Support Indonesia. De volledige opbrengst van deze dag gaat naar de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia.

Adres:
Pasar Toko Neba
Stationsweg 56
6711 PT Ede

Te voet of per fiets?
Komt u lopen of gaat u lekker op de fiets? U kunt rechtstreeks naar de Pasar-locatie op de Stationsweg 56.

Met het openbaar vervoer?
Ede heeft twee stations. Vanaf station Ede-Wageningen kunt u gebruik maken van de pendelbus die u naar de Pasar-locatie brengt. Lopen kan ook. De loopafstand is ongeveer 15 minuten.
Vanaf station Ede-Centrum gaat geen pendelbus. De loopafstand is ongeveer 10 minuten.

Er gaan meerdere buslijnen over de Stationsweg. In verband met de Pasar is echter een gedeelte van de Stationsweg afgesloten waardoor de bussen een kleine omweg rijden.


Met de auto?
Parkeren is mogelijk op de nieuwe p-locatie van Station Ede-Wageningen. Deze parkeerplaats is ten oosten van het Akoesticum. Automobilisten kunnen bij de parkeerplaats komen via de huidige ingang van de Mauritskazerne en via de Eikenlaan-Nieuwe Kazernelaan. Volg de borden P+R. Vanaf het parkeerterrein is het een kleine wandeling naar het centraal station waar u aan de centrum-zijde wordt opgepikt door onze pendelbus.

 

Ook kunt u (beperkt) parkeren bij Station Ede-Wageningen. Vanaf hier rijdt een pendelbus om u naar de Pasar-locatie te brengen.

bottom of page