Pasar Toko Neba

Stationsweg 56

6711PT Ede

PASAR TOKO NEBA
  • White Facebook Icon

© 2016 by Annemarie Rulos.

 

Indonesische Kinder - Modeshow 

Kinder-Modeshow (VOL)

 

 

In 2018 werd er voor het eerst een mode-show georganiseerd worden met traditionele klederdrachten. Dit was een groot succes! Ook in 2019 zal er dus weer een kinder-modeshow worden georganiseerd.

 

De kleding komt uit verschillende gebieden in Indonesie. Tijdens de modeshow zal er een korte toelichting gegeven worden over de verschillende klederdrachten en natuurlijk worden onze fantastische modelletjes aan jullie voorgesteld.

De kinderen worden in de ochtend verwacht. Ze worden mooi aangekleed en opgemaakt. Daarna gaan we natuurlijk even oefenen en is het zo ver; De Modeshow! 

Deelname is vrijwillig. De kinderen krijgen dus geen vergoeding. De Pasar Toko Neba is een benefiet-pasar. De volledige opbrengst van deze dag gaat naar de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia. 

Alle kostuums voor de kinder-modeshow op 24 augustus 2019 zijn inmiddels vergeven en we zitten dus vol. Dank voor alle enthousiaste reacties! Mocht er nog een plekje vrijkomen dan wordt dat via de facebook van Toko Neba bekendgemaakt. 

De volledige opbrengst van de Pasar gaat naar kinderprojecten in Indonesië

Show More