top of page

Indonesische Kinder - Modeshow 

De volledige opbrengst van de Pasar gaat naar kinderprojecten in Indonesië

Wat leuk dat je mee wilt doen! 

Er is een beperkt aantal kostuums en kleding aanwezig en daardoor kunnen helaas niet alle kinderen mee doen. Nadat wij het ingevulde formulier hebben ontvangen gaan we direct kijken of we mooie kleding voor je kind hebben in de goede maat. Daarna sturen we jullie een bericht waarin we laten weten of je kind mee kan doen. 

De kinderen worden in de ochtend verwacht. Ze worden mooi aangekleed en opgemaakt. Daarna gaan we natuurlijk even oefenen. Rond het middaguur is het zo ver; De Modeshow! 

Deelname is vrijwillig. De kinderen krijgen dus geen vergoeding. De Pasar Toko Neba is een benefiet-pasar. De volledige opbrengst van deze dag gaat naar de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia. 

 

Alle kinderen krijgen een presentje als aandenken aan deze dag. Ook zal er een fotograaf aanwezig zijn die de modeshow zal vastleggen. 

Gegevens ouder/verzorger

Gegevens Kind

Geslacht

Upload een leuke, recente foto van je kind. (Niet verplicht)

Upload File
Upload File

Mogen wij deze foto('s) gebruiken op deze pagina en op de facebook van (Pasar) Toko Neba? Wij gebruiken de foto's alleen wanneer het rechtstreeks verband houdt met de kinder-modeshow.

Tijden de voorbereidingen en na de modeshow krijgen de kinderen van ons wat te drinken en wat lekkers. Mag jouw kind alles eten en drinken? 

Tot slot..... Lees even de tekst in het groene blok hiernaast. Ga je akkoord? Super! Dan kan je nu je aanmelding insturen en nemen we zo gauw mogelijk contact met je op.

Leuk dat je mee wil doen! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Leuk dat je mee wil doen! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Leuk dat je mee wil doen! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Superleuk dat je kind meedoet aan de modeshow. Door deelname verklaar je het volgende:

  • Het aantal kinderen dat deel kan nemen is beperkt. Het invullen van dit formulier betekent niet automatisch dat je kind kan deelnemen. We nemen na je aanmelding zo snel mogelijk contact met je op.

  • Pasar Toko Neba is een benefiet-pasar. kinderen krijgen geen financiële vergoeding.

  • Ik (de ouder/verzorger) ben te allen tijde tijdens de voorbereidingen en de modeshow aanwezig op het terrein.

  • Ik (de ouder/verzorger) ben te allen tijde bereikbaar op het opgegeven mobiele nummer.

  • De modeshow wordt vastgelegd door een fotograaf. Door deelname ga ik (de ouder/verzorger) akkoord met het plaatsen van de foto's op de website en social media.

bottom of page