top of page

Indonesische Kinder - Fotoshoot

De volledige opbrengst van de fotoshoot gaat naar kinderprojecten in Indonesië

Wat leuk dat je mee wilt doen! 

Er is een beperkt aantal kostuums en kleding aanwezig. Op 22 augustus hebben we 12 timeslots beschikbaar. Er kunnen dus 12 kinderen meedoen. Bij veel belangstelling zullen we kijken of we een tweede datum kunnen inplannen. 

 

Nadat wij het ingevulde formulier hebben ontvangen gaan we direct kijken of we mooie kleding voor je kind hebben in de goede maat. Daarna sturen we je een berichtje. De fotoshoot starten om 10.00 uur. De dag eindigt om 14.00 uur. Je krijg later een time-slot van een half uur voor je kindje. 

De kinderen worden in de ochtend verwacht en krijgen elk een eigen time-slot. Zo zijn er nooit teveel mensen aanwezig. Ze worden mooi aangekleed en opgemaakt. Daarna gaat je kind op de foto bij een professionele fotograaf.

De kosten bedragen 30 euro per kind. De opbrengst gaat volledig naar de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia. 

Gegevens ouder/verzorger

Gegevens Kind

Geslacht

Upload een leuke, recente foto van je kind. (Niet verplicht)

Upload File
Upload File

Mogen wij deze foto('s) gebruiken op deze pagina en op de facebook van (Pasar) Toko Neba? Wij gebruiken de foto's alleen wanneer het rechtstreeks verband houdt met de kinder-modeshow.

De kosten bedragen 30 euro. 

Leuk dat je mee wil doen! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page