top of page

Informatie over Pasar Toko Neba

PinnenJaGraag-Sticker-vierkant_webshop-2
Wat kunt u van ons verwachten...

 

Ook dit jaar organiseert Toko Neba in samenwerking met stichting Child Support Indonesia de Pasar Toko Neba ! 

 

Wat begon als een kleine bijeenkomst voor vaste klanten van Toko Neba is inmiddels uitgegroeid tot een grote, maar toch intieme pasar in een unieke setting. De pasar trekt bezoekers uit heel Nederland en zelfs daarbuiten.

 

Wat u van ons kunt verwachten? Een gezellige dag met heerlijk eten, drinken, muziek, dans en entertainment. En natuurlijk de grootste collectie indonesisch handwerk van Nederland.

Tijden:
 

Pasar Toko Neba start op zaterdag 22 augustus om 10.00 uur 's morgens en duurt tot 20.00 uur 's avonds. 

 

De verkoop aan de verschillende kramen gaat door tot 18.00 uur. De muziek en catering gaan door tot 20.00 uur.

 

Betaalmiddelen - Pinnen, ja graag!
 

Alle hapjes/drankjes, snacks en maaltijden worden betaald met consumptiemunten. Op het terrein zijn meerderen punten aanwezig waar u munten kunt kopen. De munten zijn 1.25 per stuk en de munten kunnen bij voorkeur met pin worden betaald voor uw en onze veiligheid. Aan het einde van de dag kunt u eventueel overgebleven munten weer inleveren. Ook kunt u deze doneren voor de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia.

 

Wilt u een paar mooie artikelen van Toko Neba kopen? Er zijn meedere kassapunten op het terrein aanwezig waar u kunt afrekenen. Ook hier kunt u pinnen.

 

Minder Validen

 

Het terrein is, grotendeels, toegankelijk voor minder validen, rolstoelen en scootmobielen. Het terrein bestaat uit grindpad, betegelde terrassen en paden en grasveld. Het terrein is niet overal egaal. Er zijn zitplaatsen aanwezig. Houdt u er wel rekening mee dat het aan het einde van de middag erg druk kan zijn. Een toilet voor minder validen is aanwezig op het terrein zelf bij de winkelruimten.

 

EHBO

 

Op het terrein is een EHBO post aanwezig. Deze bevindt zich op het grindpad vlak bij de hoofdingang van het terrein aan de Stationsweg.

 

Toiletten

 

Bij het terrein zijn toiletten aanwezig. Deze bevinden zich op de Stationsweg. Een kleine bijdrage voor het schoonhouden van de toiletten wordt zeer op prijs gesteld.

 

Vrijwilligers

 

Alle medewerkers op de Pasar zijn vrijwilligers. Een team van ruim 100 vrijwilligers zet zich elk jaar weer in om van deze dag een groot succces te maken. Wil je ook meehelpen op de Pasar? Klik hier om je op te geven.

 

Standhouders

 

De volledige pasar hebben wij in eigen beheer. Dus ook alle verkoopstands en de catering. Wij verhuren dus geen kramen/standplaatsen aan externe partijen op deze dag op het terrein zelf. Wel is er de mogelijkheid een kraampje te huren net buiten het terrein aan de Stationsweg. Neem hiervoor contact op.

 

Fotografie en Film

 

Tijdens de dag zullen door de organisatie foto's en filmopnamens worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt op de website en facebook. Door het betreden van het terrein geeft u hiervoor automatisch toestemming. 

 

Eten & Drinken

 

Op de Pasar is eten en drinken verkrijgbaar bij vele standjes. Het is dan ook niet toegestaan om eten en drinken van buitenaf mee te nemen. Een flesje water bij warm weer is natuurlijk geen enkel probleem. 

Onder geen voorwaarde zal er alcohol geschonken worden aan jongeren onder de achtien jaar. Er kan om je identiteitsbewijs worden gevraagd bij het schenken van alcohol. Neem dit dus mee.

Wat kunt u verwachten?

 

Lekker indisch/indonesisch eten

Heerlijke snacks en drankjes

De hele dag live muziek

Indonesische dans

Kraampjes met indonesisch handwerk

Workshop vliegers maken

Grote Loterij

"Pitjit" Indonesische massage

Leuke  2dehands snuffelmarkt

Unieke locatie

Opbrengst voor kinderprojecten

De volledige opbrengst van de Pasar gaat naar kinderprojecten in Indonesië

tn
press to zoom
tn3
press to zoom
tn4
press to zoom
tn5
press to zoom
tn6
press to zoom
tn7
press to zoom
tn8
press to zoom
tn9
press to zoom
tn10
press to zoom
1/6
bottom of page