top of page

Artiesten en Podium-programma

Live muziek en optredens

 

Vanaf het moment dat de Pasar Toko Neba van start gaat om 10.00 uur totdat het tijd wordt om afscheid te nemen om 20.00 uur staan vele bands, artiesten en performers voor u klaar om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

Een vol podiumprogramma met voor ieder wat wils. Gedurende de komende weken zullen wij hier alle artiesten, bands en performers aan u voorstellen.

 

Allemaal treden ze geheel belangeloos voor u op!

 

Podiumprogramma 
2019
(Kleine wijzigingen zijn nog mogelijk)
 

10.00 - 10.45 Midland Music Quartet

11.00 - 11.30 Kinder Mode-show

12.00 -12.45 Mister Deighton

13.15 - 14.00 Bandera Latino

14.15 - 14.45 Indonesische dans

14.45 - 15.00 Pesona Angklung

15.15 - 16.00 Timecruise

16.15 - 17.00 Bass & Treble band

17.15 - 18.00 Brickhouse

18.15 - 20.00 Cash Band

Het podiumprogramma wordt voor u verzorgd door

Breezy Sound Projects

 

De volledige opbrengst van de Pasar gaat naar kinderprojecten in Indonesië

Bass and Treble Guitar Band

Bass and Treble Guitar Band

De Bass and Treble Guitar Band is een vintage band die Rock and Roll, Motown en Blues speelt. Up Tempo, herkenbaar, dansbaar en prettig in het gehoor. Herken de Golden Oldies van onder andere Creedence Clearwater Revival, Dire Straits, Eric Clapton, BB King, Percy Sledge, Sam Cook, James Brown, Elvis Presley en Chuck Berry en je feest is complete.

Timecruise

Timecruise

Allround muziek cruisend over de tijdlijn van jaren 30 t/m heden, vandaar onze naam. Doorgaans bekende en dansbare muziek, die we graag in een eigen lekker zittend jasje stoppen, maar wel altijd herkenbaar. Van evergreens en jazzy nummers t/m blues, rock ’n roll, soul en disco, beperkt Nederlandstalig.

Mr. Deighton

Mr. Deighton

Brickhouse

Brickhouse

Wij zijn Brickhouse Tributeband Lionel Richie. De band is ontstaan nav het Woetstok Festival 2019 op 29 juni in Wageningen. Lionel Richie was en is nog steeds belangrijk in onze muzikale ontwikkeling. Wij hebben allemaal naar The Commodores geluisterd waar Lionel Richie heel belangrijk was. Wij zijn door zijn ballads en opzwepende muziek geinspireerd en willen dat graag op 24 augustus 2019 bij Pasar Toko Neba een aantal van zijn songs ten gehore brengen. Denk maar aan de numers als: Hello, All N

Pesona Angklung

Pesona Angklung

De leden van Pesona Angklung komen uit Ede en Wageningen. De groep heet “Pesona” wat “charming” betekent. Ze zullen op Pasar Toko neba drie liedjes spelen, namelijk Bolelebo uit Timor, Imagine van John Lennon en Burung Kakak tua uit Maluku. De Angklung is een bamboe instrument, oorspronkelijk uit West Java. Ieder onderdeel van de angklung heeft een eigen toonsoort.

Timecruise

Timecruise

Timecruise bestaat uit: Marjan Kampinga - zang en acoustische gitaar Roy Henninger - zang en gitaar en midi Alphonso Henninger - saxofoon en toetsen Joop Rufi - zang en gitaar Bert Jansen - drums, cajon Roland van den Bergh - bas Ons repertoire omvat muziek vanaf de vroege jaren '40 tot heden (vandaar onze bandnaam). Gezellige muziek van rock, soul, blues, latin tot jazzy. Wij proberen onze muziekkeuze fris te houden en tevens lekker herkenbaar te zijn.

Bandera Latino

Bandera Latino

Bandera Latina werd in 1998 opgericht door broer en zus Salvatore en Silvana Sichi. Aanvankelijk bestond het repertoire voornamelijk uit covers van the Gipsy Kings maar in de loop der jaren kwamen daar meer en meer andere invloeden bij; Jazz, Gypsy Swing, Italiaanse muziek, Latin en pop. Het kruispunt waar wereldmuziek, pop en jazz elkaar ontmoeten, dat is het vertrekpunt van Bandera Latina. Virtuoos gitaarspel, gepassioneerde zang maken van ieder optreden een ware Fiesta. Bandera Latina bestaa

Midland Music Quartet

Midland Music Quartet

Het Midland Music Quartet bestaat al meer dan 20 jaar en heeft vele optredens achter de rug. Naast mooie muziek uit veertiger en vijftiger jaren van de vorige eeuw, is ook het Beatle repertoire of een bossa nova geen probleem.

Kinder Modeshow

Kinder Modeshow

bottom of page